Versier je krachtdier 

Jouw krachtdier als helper 

Dieren hebben bepaalde eigenschappen die jou op een bepaald moment of misschien zelfs wel je hele leven kunnen ondersteunen. Een krachtdier kan je helpen om je kwaliteiten te versterken, wanneer je er bewust aandacht aan geeft.

Elk dier is uniek en heeft haar eigen talenten, net als ieder kind

De indianen gebruiken al eeuwenlang krachtdieren. Ze staan symbool voor allerlei levenslessen en de indianen versterken zichzelf aan de hand van de kracht van deze dieren. Kinderen kunnen zich makkelijk inleven in de eigenschappen van dieren. Ze ontdekken hun talenten en leren te vertrouwen op zichzelf en hun gevoel, omdat ze zich op gevoelsniveau kunnen verbinden met een krachtdier.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met krachtdieren. Jouw dochter kiest het dier waar zij zich toe aangetrokken voelt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ze vaak droomt over een bepaald dier of dat er een dier is dat steeds op haar pad komt. We kijken welke eigenschappen het krachtdier heeft, zodat die jouw dochter kunnen ondersteunen en versterken. Hierna maken we een canvas van het krachtdier. Jouw dochter kan het op een mooi plekje op haar kamer zetten, zodat ze regelmatig aan haar krachtdier herinnerd wordt.

Resultaat

We werken met het Krachtdierenspel, waarbij de focus ligt op wat je goed kunt en wat je talenten zijn. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en ga je stralen! Dieren zijn neutraal en zonder oordeel en leren ons dat je helemaal je zelf kunt zijn en dat je mag vertrouwen op je intuïtie. 

Beleving andere meid

Liefdevol, deskundig en vol passie! Zo zou ik Annerieke omschrijven. Emma nam deel aan de workshop. Een leerzaam feestje. Bedankt!

Praktische informatie

Duur: 3 uur 
Groepsgrootte:
minimaal 4 en maximaal 8 meiden
Leeftijd: 8-12 jaar
Prijs:
€ 27,50.
Dit is inclusief materialen, eten & drinken en btw. Na afloop van de workshop gaan we een heerlijke cupcake eten bij Corners Cake, de leukste lunchroom van Zwolle. Wanneer je je direct inschrijft voor 2 workshops of wanneer je je samen met een vriendin inschrijft, dan betaal je € 24,50 voor de workshop. 
Locatie: de workshop vindt plaats in mijn praktijkruimte in de bruisende binnenstad van Zwolle.
Jouw dochter heeft een gezellige en leerzame middag met andere meiden. Jij kunt in de tussentijd een me-time moment pakken door te wandelen of een kop koffie te drinken in de stad.