Talent dat je bent

Iedereen is anders, dat maakt je juist uniek. De één is heel sociaal, de ander heeft een goed ritmegevoel, veel doorzettingsvermogen en blinkt daardoor uit in muziek. Dat niemand gelijk is, is eigenlijk heel fijn. Als iedereen hetzelfde zou zijn, dan zou de wereld maar saai zijn.
Iets waar je in uitblinkt en blij van wordt, dat is jouw talent.

Laat je ogen stralen en laat zien wie jij bent!

Ervaringen in de kindertijd hebben de meeste invloed op het krijgen van een positief zelfbeeld op latere leeftijd

Een positief en realistisch zelfbeeld heeft een enorme impact op meerdere aspecten in het leven van jouw opgroeiende dochter. 

Wanneer ze onvoldoende zelfvertrouwen ontwikkelt, kan ze hier in haar kindertijd veel last van hebben. Zo kan het ervoor zorgen dat ze zich niet graag laat zien, dat ze het lastig vindt om nieuwe dingen uit te proberen of dat dat ze moeite heeft met het oplossen van problemen.
In haar latere leven, kan het zo zijn dat ze het gebrek aan zelfvertrouwen gaat compenseren, door bijvoorbeeld heel hard te werken. Het kan ook zijn dat ze juist dingen uit gaat stellen of helemaal niet gaat doen, omdat ze bang zal zijn om te falen.  

Omdat ik als geen ander weet hoe het is om je onzeker te voelen en je het liefst te willen verstoppen, gun ik jouw dochter dat ze zich bewust is van al de mooie talenten die ze in zich heeft. De talenten die ervoor kunnen zorgen dat ze zichzelf kan zijn en durft te laten zien. Hoe mooi is ze het dat ze dit als jonge meid al leert en dat ze hier niet, net als ik, mee wacht totdat ze een volwassen vrouw is?

We gaan tijdens de workshop op ontdekkingsreis, op zoek naar het goud dat je dochter al in zich heeft. Alle mooie ontdekkingen kan ze in haar zelfgemaakte schatkistje stoppen, zodat ze deze thuis ook regelmatig kan bekijken en aanvullen met alle schatten die ze tegenkomt op haar reis.

Resultaat

Talent gaat over wie je bent. Door de workshop wordt jouw dochter zich bewuster van haar talenten en kijken we hoe ze deze in kan zetten en verder kan ontwikkelen. Dit geeft haar zelfvertrouwen een enorme boost!

Beleving andere meid

Mijn dochter heeft deelgenomen aan de workshop. De invulling was heel kindvriendelijk en waardevol. Mila was ontzettend enthousiast. De persoonlijke terugkoppeling nadien is ook mooi om te lezen, voor ouders en het kind.

Praktische informatie

Duur: 3 uur
Groepsgrootte:
minimaal 4 en maximaal 8 meiden
Leeftijd: 8-12 jaar
Prijs:
€ 27,50. Dit is inclusief materialen, eten & drinken en btw. Na afloop van de workshop gaan we een heerlijke cupcake eten bij Corners Cake, de leukste lunchroom van Zwolle. Wanneer je je direct inschrijft voor 2 workshops of wanneer je je samen met een vriendin inschrijft, dan betaal je € 24,50 voor de workshop. 
Locatie: de workshop vindt plaats in mijn praktijkruimte in de bruisende binnenstad van Zwolle.
Jouw dochter heeft een gezellige en leerzame middag met andere meiden. Jij kunt in de tussentijd een me-time moment pakken door te winkelen, wandelen of een kop koffie te drinken in de stad.