Ik ben 9 • 

“Niemand begrijpt mij”. 

Deze uitspraak heb je jouw 9-jarige dochter vast weleens horen zeggen. Misschien vind ze zichzelf wel raar en twijfelt ze erg aan zichzelf.
Dan is het fijn om te weten dat het voor meiden van haar leeftijd heel normaal is om je zo te voelen en dat er dus niks met haar aan de hand is.

“Ik word begrepen“

Hoe fijn zou het voor jouw dochter zijn om dit te kunnen zeggen én voelen! 

Dat jullie thuis begrijpen waarom ze van het één op het andere moment zo boos kan zijn. Dat jullie snappen dat ze ruimte voor zichzelf nodig heeft, maar het ook heel fijn vindt om weer dicht tegen je aan te kruipen. Dat ze het nodig heeft om zelf dingen te kunnen bepalen en een eigen mening heeft. En dat je als ouder(s) haar daarin wat meer los mag laten.

Tijdens de workshop ‘Ik ben 9’ gaan we op een creatieve manier aan de slag met haar oerwoud aan emoties. 

Resultaat

Na de workshop heeft jouw dochter meer kennis en inzicht gekregen over de gevoels- en denkwereld van het negenjarige kind. Dit zorgt ervoor dat ze zichzelf beter begrijpt. Door het er samen met andere meiden over te hebben, vindt er herkenning en erkenning plaats, waardoor zij minder gaat twijfelen aan zichzelf. 
Doordat de groep klein is, hebben de meiden voldoende ruimte en veiligheid om hun ervaringen uit te wisselen. 

Praktische informatie

Duur: 3 uur
Groepsgrootte:
minimaal 4 en maximaal 8 meiden
Leeftijd: 8-10 jaar
Prijs:
€ 27,50. Dit is inclusief materialen, eten & drinken en btw. Na afloop van de workshop gaan we een heerlijke cupcake eten en toffe foto’s maken bij Corners Cake, de leukste lunchroom van Zwolle. Wanneer je je direct inschrijft voor 2 workshops of wanneer je je samen met een vriendin inschrijft, dan betaal je € 24,50 voor de workshop. 
Locatie: de workshop vindt plaats in mijn praktijkruimte in de bruisende binnenstad van Zwolle.
Jouw dochter heeft een gezellige en leerzame ochtend met andere meiden. Jij kunt in de tussentijd een me-time moment pakken door een wandeling te maken of een kop koffie te drinken in de stad.

Het boek ‘Ik ben 9’ is een mooie aanvulling op de workshop. Je kunt dit boek samen lezen met je dochter, wat een mooie opening is voor goede gesprekken tussen jou en je dochter. Het boek kun je bestellen via de website: Boek ‘Ik ben 9’ direct bestellen – Meidencoach BaukeMeidencoach Bauke

Tevens is de workshop ‘Ik ben 9′ voor mama’s een mooie aanvulling op deze meidenworkshop. Hierdoor kan jij als mama beter begrijpen hoe jouw dochter zich voelt en dat de gevoelens die zij ervaart en de uitspraken die je haar hoort zeggen heel normaal zijn voor haar leeftijd.

De training ‘Ik ben 9’ heb ik gevolgd bij Bauke Borsboom, auteur van het boek ‘Ik ben 9’ en de creator van de ‘Ik ben 9’ specialisatie.