Leef je dromen  

Wat wil je écht in het leven?

Als ambitieuze moeder heb je continu 100 ballen omhoog te houden. Je hebt het gevoel dat je volledig in het teken staat van anderen en dat jij zelf altijd op de laatste plaats komt. Elke keer neem je je weer voor om meer tijd voor jezelf te nemen, maar toch lukt het maar niet. Hoe fijn is het wanneer het en en zou zijn? Dat je er én voor een ander kan zijn én jouw eigen bal niet hoef te laten vallen?
En nee, dat is niet egoïstisch. Neem maar van mij aan dat het je een leukere moeder maakt en een mooier mens maakt als jij keuzes maakt die bij jou passen en jouw eigen leven leeft in plaats van die van een ander. Dan heb ik het nog niet eens over het voorbeeld dat je hiermee bent voor jouw kind(eren). 

Intenties zetten

Deze workshop staat volledig in het teken van jou. Wat wil jij? Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Welke stap kun je nu al zetten om van een wel oké leven, naar jouw droomleven te gaan? 

Tijdens de workshop maak je jouw eigen dreamboard aan de hand van foto’s, quotes, afbeeldingen en woorden die jou aanspreken en inspireren. Je gaat hierdoor ontdekken wat je écht wilt. Visualiseren is één van de meest krachtige en effectieve manieren om je droom te realiseren. Als je je gaat focussen op wat je echt wilt in je leven, dan wordt de kans dat je dromen uitkomen veel groter.
Wanneer je het dreamboard op een zichtbare plek hangt, dan kun je het meerdere keren per dag bekijken. Dit gaat vaak onbewust, maar elke keer dat je er naar kijkt wordt wel geregistreerd door het brein. En doordat jouw brein het steeds voor zich ziet, gaat het op den duur geloven dat alles wat je wilt er al is. Dus: weg met dat wel oké leven en kom maar op met dat droomleven! 

Praktische informatie

Datum: heb je interesse in de workshop, stuur me een berichtje zodat ik je op de hoogte kan houden van nieuwe data 
Prijs:
€ 27,50 
Locatie: de workshop vindt plaats aan de Bloemendalstraat 7, in de binnenstad van Zwolle

Ervaringen van andere moeders

“Dank je wel voor deze waardevolle workshop. Het heeft me veel eyeopeners en inzichten gegeven die de komende periode zullen landen en waarvan ik zeker weet een eerste stap naar mijn ‘droomwereld’ kan gaan zetten.”

“Dank je wel voor je inspirerende workshop. De wir war aan ideeën zijn inzichtelijk gemaakt. Hetgeen wat ik voel, kun je zien op papier en kan ik nu beter verwoorden. De stip aan de horizon waar ik trouw aan wil blijven.”

“Ik vond het een hele fijne en leerzame workshop. Wat ik eruit heb gehaald is dat ik er wat meer voor mijzelf mag gaan zijn. Je wist een veilige, ontspannen sfeer te creëren, wat ik erg fijn heb gevonden.”

“Wat fijn om de gedachten die ik heb over mijn leven te visualiseren. Het geeft een zetje om de eerste stap te zetten.”