Leef je dromen  

Wat wil je écht in het leven?

Visualiseren is één van de meest krachtige en effectieve manieren om je droom te realiseren. Als je je gaat focussen op wat je echt wilt in het leven, dan zal je zien dat de kans dat je dromen uitkomen, worden vergroot. 

Intenties zetten

Tijdens de workshop maak je jouw eigen dreamboard aan de hand van foto’s, quotes, afbeeldingen en woorden die jou aanspreken en inspireren. Je gaat hierdoor ontdekken wat je écht wilt.
Wanneer je het dreamboard op een zichtbare plek hangt, dan kun je het meerdere keren per dag bekijken. Dit gaat vaak onbewust, maar elke keer dat je er naar kijkt wordt wel geregistreerd door het brein. En doordat jouw brein het steeds voor zich ziet, gaat het op den duur geloven dat alles wat je wilt er al is.

Tevens gaan we aan de hand van kaartendecks intenties zetten voor elke maand van het nieuwe jaar. Eind volgend jaar kun je dan terugblikken in hoeverre jouw intenties uitgekomen zijn. Tijdens de workshop zijn diverse kaartendecks aanwezig, waar je kennis mee kunt maken en zelf kunt bepalen welke kaarten het beste bij jou passen.

Praktische informatie

Datum: donderdag 12 januari 2023
Tijdstip: 19:30 – 22:00 uur
Groepsgrootte:
minimaal 4 en maximaal 8 vrouwen
Prijs:
€ 27,50 
Locatie: de workshop vindt plaats aan de Bloemendalstraat 7, in de binnenstad van Zwolle.