Perfectly Imperfect

Echte mama’s
zijn niet perfect
en perfecte mama’s
zijn niet echt
 

Zorg jij net zo goed voor jezelf als voor je telefoon? 

Is de batterij van jouw telefoon altijd opgeladen? Met een halfvolle batterij ga je waarschijnlijk de deur niet uit. Maar hoe zit het met je eigen batterij? Hoe goed zorg jij voor jezelf? En gun jij jezelf ook écht de tijd en ruimte om je weer helemaal op te laden, als je merkt dat je energieniveau te laag is?

Hoe ben  jij voor jezelf?

Of moet je van jezelf altijd van alles zijn?
de perfecte mama de perfecte partner de perfecte collega de perfecte dochter de perfecte vriendin de perfecte zus de perfecte klassenouder

Mama zijn gaat met vallen en opstaan. Elk kind is anders en heeft een andere aanpak nodig. Als ondernemer vergelijk ik het met situationeel leiderschap: je kijkt wat elke individuele medewerker nodig heeft en stemt je aanpak hier op af. Dat elk kind uniek is en je geen eenduidige aanpak kunt hanteren, kan enorm lastig zijn. Je kan het idee hebben dat jij de enige mama bent die zo aan het worstelen is en spiegelt je aan al die ‘ideale’ gezinnen en ‘perfecte’ mama’s op de social media. Realiseer je dan dat ook zij ongetwijfeld hun onzekerheden en twijfels hebben en dat de perfecte mama niet bestaat.

Resultaat

In deze workshop gaan we van hard naar hart voor jezelf. Je krijgt niet alleen veel praktische tips, maar is er ook volop ruimte om ervaringen te delen met andere mama’s. Doordat de groep klein is, wordt hier voldoende ruimte en veiligheid voor geboden. 

Praktische informatie

Duur: 2 uur
Groepsgrootte:
minimaal 4 en maximaal 8 mama’s 
Prijs:
€ 24,50. Dit is inclusief materialen, drinken, iets lekkers en btw.

Locatie: de workshop vindt plaats in mijn praktijkruimte in de bruisende binnenstad van Zwolle.