Vrouwencoaching

Mooie jonge vrouw,

Vraag jij je regelmatig af: is dit het nou?
Ben je op zoek naar een duidelijk doel in je leven?
Kun je moeilijk iets van een ander aannemen en ben je vooral aan het geven?
Heb je het gevoel dat je het leven van een ander leeft en dat je jezelf niet echt goed kent?
Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar wie jij echt bent! Samen gaan we aan de slag met jouw dromen en doelen. Zodat de energie weer kan stromen en jij weer de liefde voor jezelf kunt voelen.

Is dit het nu? 

Deze vraag stel je jezelf in gedachte regelmatig, als je op de bank ploft na een lange werkdag. 

Na je studie ben je vol goede moed aan het werk gegaan. Wat was je blij toen je aangenomen was voor die toffe baan!
Het salaris was nog niet helemaal wat je in je hoofd had, maar ach, hoe fijn was het dat je nu echt je eigen geld verdiende?!
Eindelijk had je voldoende geld om te kunnen doen wat je wilde. Een stedentripje met een vriendin of een saunadagje met je zus; je kon het nu allemaal veel makkelijker doen. Helaas moet je nu, jaren later, concluderen dat het hier eigenlijk nauwelijks van komt. Je werkt slokt je op. Je werkt keihard en hebt het altijd druk. Je maakt lange dagen en als je thuiskomt, is alle energie uit je weg gevloeid. Je warmt maar weer een magnetronmaaltijd op. Je geniet nauwelijks van het eten en voelt je schuldig dat je weer niet de tijd hebt genomen om een verse gezonde maaltijd klaar te maken.

Mijn liefdevolle-ik traject voor jonge vrouwen 21+

Als jonge vrouw kan je erg zoekende naar jezelf zijn. Je vergelijkt jezelf vaak met anderen en spiegelt je aan wat zij doen en denken. Je leeft je leven, maar echt gelukkig ben je niet. 

Je kunt keuzes maken die bij jou passen én waar jij gelukkig van wordt. 

Hoe fijn zou dit zijn? Hoe mooi zou het zijn wanneer jij jouw blik kunt verplaatsen naar jezelf? Hoe heerlijk zou het zijn wanneer jij zou doen wat jij écht leuk vindt?
Om het leven te kunnen leiden waar jij gelukkig van wordt, is het van belang dat je jezelf goed kent. In het Mijn Liefdevolle-ik traject passeren alle aspecten van je leven de revue. Je krijgt inzicht in jouw drijfveren, kwaliteiten en uitdagingen. Soms zijn jouw kwaliteiten zover doorgeschoten, dat ze niet meer helpend voor je zijn. We gaan terug naar de oorsprong van de hardnekkige niet-helpende overtuigingen, gedachten en gedragingen die we hebben. Dit proces en de bewustwording hiervan, zijn van al een hele belangrijke stap in het doorbreken van bepaalde patronen. We kijken waar jij energie van krijgt, zodat jij in beweging gezet wordt én blijft. We onderzoeken samen wat je nodig hebt om écht gelukkig te kunnen zijn. De meest liefdevolle versie van jezelf. 

Inhoud Mijn Liefdevolle-ik traject

Mijn Liefdevolle-ik traject bestaat uit:
1 LEVel gesprek 
7 persoonlijke sessies. Hierin gaan we aan de slag met wie jij bent, wat je wilt en hoe jij je doelen kunt realiseren
een ontspannende holistische massage
terugkomsessie binnen 2 tot 6 maanden
Kleurentest waarmee je kwaliteiten, valkuilen en drijfveren in kaart worden gebracht
workshop naar keuze
mogelijkheid om tussentijds contact te hebben via de mail of app
koffie, thee en iets lekkers

Uiteraard ontvang je veel tips en handvatten, zodat je het na de coaching helemaal zelf kunt doen!

Kosten € 795,- (betaling ineens of in 4 termijnen) incl. btw. 

Beleving van een 21-jarige vrouw 

“Ik voelde me gezien en begrepen door Annerieke. Ze stelde goede vragen en legde verbanden die ik nog niet zag. Annerieke heeft me geholpen in mijn zelfbeeld en om mijzelf meer te waarderen. Ze hoorde volledig wat ik vertelde, liet de emoties die soms loskwamen er zijn, ging erop in, maar bleef er zelf buiten staan. De coaching werd om mij afgestemd, zo kreeg ik de opdracht om een vision board te maken, zodat ik mijn creativiteit weer aansprak.
Via de mail was er goed contact en kreeg ik snel antwoord op mijn mailtjes. Annerieke stuurde mij extra informatie/opdrachten, waarvan ze dacht dat dit waardevol voor mij zou zijn”.