Loading...
  • Avontuurlijk: dit woord is de eerste letter van mijn naam en typeert me precies zoals ik ben. Ik houd van nieuwe dingen ontdekken, ervaren, beleven.
  • Natuur: dit ben ik de laatste jaren steeds meer gaan waarderen. Wanneer ik door het bos loop en de dennengeur in me op kan nemen of op het strand wandel met mijn haar in de wind. Ik ben zelfs op het strand getrouwd met mijn voetjes in het zand. Een meisjesdroom kwam uit!
  • Nieuwsgierig: op de middelbare school vond ik maar weinig vakken interessant. Ik was liever buiten, dan dat ik in de boeken zat. Nu ik zelf de keuze heb om te kunnen leren wat ik wil, raak ik niet uitgestudeerd. Ik vind zoveel interessant.
  • Energiek: ik ben gezegend met een enorme dosis energie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nog steeds overeind sta, na drie slecht slapende kinderen. Maar het komt ook zeker omdat ik me omring met mensen én de dingen doe waar ik energie van krijg. Regelmatig maak ik de balans op: levert het me energie op of kost het me juist energie?
  • Reizen: je kunt me niet gelukkiger maken. Andere culturen ontdekken, me laten verwonderen door alle schoonheden van de natuur en idyllische stadjes. Ik vind het heerlijk dat ik niet weet wat ik morgen ga doen en waar ik zal zijn. Die kinderlijke onbevangenheid; ik vind het heerlijk! Inmiddels heb ik op alle werelddelen, op één continent na, bezocht en hebben mijn dochters al veel van de wereld gezien. Het reizen maakt ze flexibel en doet ze beseffen dat niets in het leven vanzelfsprekend is.