Moeder-dochter coaching

Wat houdt moeder-dochter coaching in?

Zowel voor jouw dochter als voor jou als ouder kan het fijn zijn wanneer iemand, zonder oordeel, een korte periode met jullie meekijkt. Ik draag geen oplossingen aan en help jullie om anders naar het probleem te kijken en te zien wat er precies speelt. Dit levert jullie veel inzichten op. Dingen waar jullie je niet bewust van waren, worden door de coaching ineens heel helder.

Samen groeien

De moeder-dochter relatie is de meest unieke én complexe menselijke relatie. Het is de eerste relatie die je als mens hebt. Al voordat je geboren bent, begint de relatie tussen moeder en dochter al. Deze relatie heeft enorm veel invloed op de relaties die jouw eigen dochter later weer aangaat met haar kinderen, partner en op sociaal en werkgebied.
Thema’s waar je zelf mee worstelt als mama, zoals hoe je over jezelf denkt, voor jezelf zorgt, eigen keuzes maakt, grenzen aangeeft, jezelf durft te laten zien, geef je vaak onbewust door aan jouw dochter(s). Jouw overtuigingen en gedrag hebben een grote invloed op de wijze waarop jouw dochter nu, maar ook als ze volwassen is, naar zichzelf kijkt.
Als mama waak je vaak als een leeuwin over je eigen jong(en). Je beschikt over oerkrachten waarmee je ze bescherming, verzorging en support kunt bieden.
Deze (leeuwen)kracht is vaak minder aanwezig als het om jezelf gaat. In hoeverre bescherm en verzorg jij jezelf voldoende? En in hoeverre geloof je in jezelf?

Het verbindende wij-traject voor mama’s en dochters

Juist omdat de moeder-dochterband zo bijzonder en sterk is, zie ik een hele mooie dynamiek in de coaching.
We gaan aan de slag met het zelfbeeld, het vergroten van het zelfvertrouwen, jezelf durven zijn en laten zien, het maken van eigen keuzes en het aangeven van grenzen. Dit doen we aan de hand van creatieve, verbindende werkvormen. Als moeder ben je het mooiste voorbeeld voor jouw dochter. Hoe mooi is het dat je haar jouw kwetsbaarheid laat zien? En dat jullie door middel van Het Verbindende-wij traject samen kunnen groeien? 

Inhoud Het Verbindende-wij traject 

Het Verbindende-wij traject bestaat uit:

  • LEVel gesprek met ouders
  • 2 persoonlijke sessies met jou en je dochter 
  • 1 persoonlijke sessie met jou 
  • 1 persoonlijke sessie met jouw dochter 
  • 1 Evaluatiegesprek
  • Terugkomsessie binnen 2 tot 6 maanden
  • workshop naar keuze
  • mogelijkheid om tussentijds contact te hebben via de mail of app
  • na elke sessie mag jouw dochter een cadeautje uitzoeken uit de schatkist

Uiteraard ontvang je veel tips en handvatten, zodat jullie het na de coaching helemaal zelf kunnen doen!

Kosten € 597,- (betaling ineens of in maandelijkse termijnen) incl. btw.

Ervaring van een andere moeder & dochter 

“Doordat de coaching vrij kort en laagdrempelig was, voelde het traject niet als zwaar voor onze dochter en voor ons als ouders. Doordat je een hele prettige en open sfeer wist te creëren, in combinatie met jouw eerlijkheid en engelengeduld, haalde je al direct een stuk angst weg. Onze dochter heeft meer zelfvertrouwen gekregen, Je hebt onze dochter laten vliegen, waardoor ze nu weer zelf kan vliegen. Doordat je ons samen gecoached hebt, kunnen wij het nu als ouders zelf weer oppakken. Je hebt ons een duwtje in de goede richting gegeven, waardoor we nu sneller tot de kern komen bij onze dochter”.