Mamacoaching

Lieve mama,

Kijk eens om je heen. Je gezin, je werk, het huishouden…jij houdt alles op de been.
Altijd ben je voor anderen aan het zorgen. Wanneer zorg je voor jezelf? Is dat vandaag of wordt dat toch weer morgen. Als jij loslaat heb je beide handen vrij!

En die ontspannen mama? Dat ben JIJ!

Mama zijn

Als je het mij vraagt, is het één van de meest waardevolle en tevens één van de lastigste gebeurtenissen die je mag overkomen. Het leven is in veel opzichten maakbaar en controleerbaar. Zo anders is het met kinderen. Je krijgt er nou eenmaal geen gebruiksaanwijzing bij.

We leven in een hectische tijd. Je things-to-do lijstje komt nooit af en je moet van jezelf altijd heel veel, maar je wil ook vooral heel veel. Je wilt de perfecte mama zijn, carrière maken, de leuke vrouw voor je partner zijn, tijd doorbrengen met je familie en vriendinnen, een creatieve klassenouder zijn, de mama die elke zaterdag langs het hockeyveld staat. En oh ja, ook nog tijd voor jezelf. En laat die tijd voor jezelf er nu regelmatig bij inschieten…

Wat wil jij jouw kinderen meegeven in het leven?
Welk voorbeeld wil je geven?
Wil je dat ze zich jou later herinneren als de moeder die altijd maar aan het werk was? 

Liefde voor jezelf is tijd voor jezelf.

Het moederschap gaat niet om perfectie, het gaat om aandacht en liefde voor je kinderen én voor jezelf.
Als mama mag je je kwetsbaarheid laten zien. Je eigen pure ik, die fouten maakt, die geen extreem hoge eisen aan zichzelf stelt, die zichzelf centraal stelt. Die zichzelf waardeert, zodat jij de kracht uit jezelf kan halen.

Mijn Energieke-ik traject voor mama’s

Soms heb je van die momenten dat je minder lekker in je vel zit. Je vindt je baan niet zo leuk meer, het moederschap valt je zwaar, je hebt het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt en dat je structureel tijd tekort komt. Je hebt behoefte aan tijd voor jezelf en toch staat jouw dag volledig in het teken van het gezin. Zodra iedereen in bed ligt en je even een momentje voor jezelf hebt, ontbreekt de energie om nog iets leuks te gaan doen. Het is niet meer dan normaal dat je deze momenten af en toe hebt. Dit is nou eenmaal de definitie van leven. Een ander verhaal wordt het wanneer deze situatie de overhand krijgt en het je leven beheerst. Je snakt naar tijd voor jezelf, maar het lukt je niet om deze tijd te nemen.

Je rol als moeder kost je veel moeite en soms weet je het gewoon even niet meer. Je weet dat het anders moet, maar je weet niet hoe. In Mijn Energieke-ik traject ga ik met jou kijken waar je blij van wordt en energie van krijgt. Door er samen vanaf een afstandje naar te kijken en mee aan de slag te gaan, komen de antwoorden vanzelf.

Inhoud Mijn Energieke-ik traject

Mijn Energieke-ik traject bestaat uit:
1 LEVel gesprek 
7 persoonlijke sessies. Hierin gaan we aan de slag met wie jij bent, wat je wilt en hoe jij je doelen kunt realiseren
een ontspannen holistische massage 
terugkomsessie binnen 2 tot 6 maanden
Kleurentest waarmee jouw kwaliteiten, valkuilen en drijfveren in kaart worden gebracht
workshop naar keuze 
mogelijkheid om tussentijds contact te hebben via de mail of app
materialen, koffie, thee en iets lekkers

Uiteraard ontvang je veel tips en handvatten, zodat je het na de coaching helemaal zelf kunt doen!

Kosten: € 795,- (betaling ineens of in 4 termijnen) incl. btw

Beleving van een andere mama

“Ik ben bij Annerieke terecht gekomen via de verpleegkundige in mijn ziekenhuis. Er waren een aantal dingen waar ik tegenaan liep nadat ik de diagnose kanker had gekregen. Na alle behandelingen en operaties ging het best goed, maar ik merkte dat ik toch vast liep op sommige stukken. Ik had moeite om voor mezelf te kiezen, leren omgaan met mijn beperkingen en acceptatie van die beperkingen in mijn nieuwe leven. Door Annerieke ben ik anders gaan kijken naar mijn gedrag en ze heeft mij echt een spiegel voorgehouden. Ik ben nu veel bewuster van de keuzes die ik maak en waar ik mijn energie in wil steken. Ze heeft me geholpen om vaker te kiezen voor mezelf en om te kijken en werken aan de doelen die ik wil bereiken”.