Moeder-dochter workshop

“Je begrijpt me toch niet”.

Bam, de deur wordt keihard voor je neus dichtgesmeten.
Stampvoetend en scheldend loopt jouw dochter naar boven.

Waar is jouw kleine meisje gebleven, vraag jij je af. Het lijkt wel of ze van de één op de andere dag is veranderd. Waar ze voorheen nog alles van je aannam, heeft ze nu overal een weerwoord op.
De dag eindigt steevast in ruzie. Jullie begrijpen elkaar niet meer. Je vraagt je af hoe en of dit ooit nog goed komt.

Inhoud workshop

Bovenstaande is dé reden waarom ik de moeder-dochter workshop geef. Zodat jullie écht even onverdeelde aandacht en tijd voor elkaar hebt. Zonder telefoon, afleidingen en andere familieleden. Dit maakt dat je elkaar beter leert kennen, waardoor je meer begrip voor elkaar krijgt.

De workshop bestaat uit een aantal activiteiten, waarin de verbinding tussen jullie steeds centraal staat.
Zo gaan jullie samen intuïtief schilderen (8 t/m 10 jaar) of een dreamboard maken met jullie dromen (11 t/m 13 jaar). Tevens maken jullie samen een roller met wrijfolie en leer ik jou als moeder een aantal voetreflexmassagetechnieken aan, zodat je leert hoe jij de dag op een liefdevolle manier af kunt sluiten met jouw kind, zonder dat het veel tijd kost.

Beleving van andere moeders en dochters

“De workshop heeft mij vooral verbinding gebracht op het moment zelf, maar ook een blijvende, diepere verbinding en aandacht voor mijn dochter. Dit is vooral door de combinatie van de KRAGT training, de workshop en de fase waar ik zelf in zit “.

“Als je op zoek bent naar een moeder dochter activiteit met diepgang dan moet je bij Annerieke zijn.
Ik was al een poosje op zoek naar een leuke activiteit om samen met mijn dochter te doen.
Deze workshop sloot perfect aan bij mijn wensen als moeder maar ook bij de belevingswereld van mijn dochter.
Annerieke weet precies de balans te vinden om het speels te houden voor mijn dochter maar ook leerzaam voor mij als moeder.
Ik heb prachtige inzichten gekregen. Inzichten in mijn kind en haar gevoelens maar ook inzicht over bijvoorbeeld voetreflex massage technieken en hoe ik deze kan inzetten bij mijn dochter na een drukke dag.
Deze moeder-dochter workshop was een cadeautje voor ons allebei. We zijn echt de verbinding met elkaar aangegaan op een dieper niveau.
Het was een middag waarin we van ons hoofd naar ons hart gingen.
Wij zijn enorm blij en kunnen hier een hele poos op teren”.

Praktische informatie

Groepsgrootte: maximaal 10 personen 
Data: op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend
Prijs:
€ 39,50 per persoon

Is deze workshop precies wat jullie samen nodig hebben? Stuur me dan een berichtje, zodat ik je op de hoogte kan houden van nieuwe data. 

In verbinding 

Als moeder van drie meiden, weet ik als geen ander hoe mooi, maar ook hoe lastig het moederschap is.
Elke keer als het wat makkelijker lijkt te gaan, kom je weer in een nieuwe fase. Dit vraagt van jou dat jij continue meebeweegt.
Ik weet óók hoe fijn het is om in verbinding te blijven met je kind. En dat gun ik jou en jouw dochter ook!