Moeder-dochter coaching

Wat houdt mama-dochter coaching in?

Er is niets zo krachtig als de moeder-dochter relatie. De onderlinge band is vaak intens en kan soms ook behoorlijk onder druk staan. Als moeder zijnde wil je jouw dochter graag beschermen tegen datgene wat jij hebt meegemaakt. Jouw dochter laat jouw feilloos zien waar jij nog wat te doen hebt qua onverwerkte pijn en emoties. Hoe fijn is het wanneer er iemand met jullie meedenkt en de juiste vragen stelt, zodat jullie binnen no time inzicht krijgen in jullie specifieke situatie? En dat dingen waar jullie je nu nog niet bewust van zijn, ineens heel helder worden? 

Samen groeien

De moeder-dochter relatie is de meest unieke én complexe menselijke relatie. De relatie begint al voor je geboorte en is zodoende de eerste relatie die je als mens hebt. Jullie relatie heeft enorm veel invloed op de relaties die jouw eigen dochter later weer aangaat met haar kinderen, partner, op sociaal en werkgebied.
Thema’s waar je zelf mee worstelt als mama, zoals hoe je over jezelf denkt, voor jezelf zorgt, eigen keuzes maakt, grenzen aangeeft en jezelf durft te laten zien, geef je vaak onbewust door aan jouw dochter(s). Jouw overtuigingen en gedragingen hebben een grote invloed op de manier waarop jouw dochter nu, maar ook als ze volwassen is, naar zichzelf kijkt.

Het verbindende wij-traject voor mama’s en dochters

Omdat de moeder-dochterband zo bijzonder en sterk is en de dynamieken in coaching heel duidelijk zichtbaar worden, is het moeder-dochter traject enorm krachtig. Jij bent als moeder hét voorbeeld voor jouw dochter. Hoe mooi is het als jullie samen mogen groeien, ieder apart met haar eigen thema’s? 

In Het Verbindende-wij traject gaan we aan de slag met het zelfbeeld, het vergroten van het zelfvertrouwen, jezelf durven zijn en laten zien, het maken van eigen keuzes en het aangeven van grenzen. Ik stem de sessies volledig af op wat jullie nodig hebben. Hierbij kun je denken aan een holistische massage, voetreflexmassage, therapeutisch tekenen en/of verbindende werkvormen. 

Inhoud Het Verbindende-wij traject 

Het Verbindende-wij traject bestaat uit:

  • 1 mama-dochter sessie van 1,5 uur 
  • 1 mama-sessie van 1,5 uur 
  • 1 dochter-sessie van 1 uur 
  • 1 mama-dochter evaluatiesessie van 1 uur 
  • mogelijkheid om tussentijds contact te hebben via de mail of app
  • materialen, waaronder een biologische olie 
  • na elke sessie mag jouw dochter een cadeautje uitzoeken uit de schatkist

Uiteraard ontvang je veel handvatten, zodat jullie het na de coaching helemaal zelf kunnen doen!
Mocht blijken dat er meer sessies nodig zijn, dan kan de coaching verlengd worden.

Kosten € 345,- (betaling ineens of in 2 termijnen) incl. btw.

Ervaring van een andere mama & dochter 

“Doordat de coaching vrij kort en laagdrempelig was, voelde het traject niet als zwaar voor onze dochter en voor ons als ouders. Doordat je een hele prettige en open sfeer wist te creëren, in combinatie met jouw eerlijkheid en engelengeduld, haalde je al direct een stuk angst weg. Onze dochter heeft meer zelfvertrouwen gekregen, Je hebt onze dochter laten vliegen, waardoor ze nu weer zelf kan vliegen. Doordat je ons samen gecoached hebt, kunnen wij het nu als ouders zelf weer oppakken. Je hebt ons een duwtje in de goede richting gegeven, waardoor we nu sneller tot de kern komen bij onze dochter”.