Holistische massage

De kracht van aanraking

Aanraken heeft direct invloed op hoe we ons voelen, zowel emotioneel als mentaal.

“Mama, mijn hoofd zit zo vol”. 

Gedurende de dag krijgen we veel prikkels binnen. Soms zit je hoofd zo vol dat je niet meer in staat bent om nog nieuwe indrukken te verwerken. Een hoofdmassage is één van de effectiefste manieren om meer rust te creëren in je eigen lijf.

Liefdevol, positief huidcontact is belangrijk voor het lichaams- en zelfbewustzijn. Kinderen leren hierdoor hun grenzen kennen en aan te geven. Door de aandacht en liefde krijgen ze vertrouwen en zelfvertrouwen. 

Mijn Pure-ik traject voor meiden 8-12 jaar

De holistische massage, bestaande uit een hoofd-, buik- en voetreflexmassage, is erop gericht om spanning af te voeren en opgeslagen emoties los te laten. Hierdoor kan er een natuurlijk herstel van de energiebalans in het lichaam plaatsvinden.
De massage kan goed ingezet worden bij klachten als hoofd- en buikpijn, onrust, stress of slaapproblemen of puur ter ontspanning.

Door het masseren komt oxytocine vrij, ook wel het knuffelhormoon genoemd. Oxytocine zorgt voor een gevoel van verbondenheid en geborgenheid en heeft een ontspannend effect op het lichaam en de geest. De hersendelen die betrokken zijn bij positieve emoties worden gestimuleerd en mentale en lichamelijke problemen als gevolg van stress worden afgeremd. De aanmaak van oxytocine heeft een gunstig effect bij hoofdpijn, slaapstoornissen, concentratieproblemen, depressies, angststoornissen en andere stress gerelateerde ziekten. 

Kosten holistische massage

Mijn Pure-ik traject bestaat uit:

Kosten €70,- incl. btw.

Beleving van een 40-jarige vrouw

“Bedankt voor vanochtend, super mooi om dit bij jou te doen. Het voelde heel vertrouwd en veilig, je bent een pure vrouw. Ik voelde me de rest van de dag best chill”.