augustus 22, 2020

Mijn reis als kindercoach

Lieve, avontuurlijke, pure en speelse kindercoach,

Wat heb jij het afgelopen jaar een mooie ontdekkingsreis gemaakt!
Waar je in de opleiding tot Professioneel Coach vooral aan de slag ging met de patronen waar je tegenaan liep, ben je het afgelopen jaar echt terug gegaan naar de oorsprong ervan. Het bracht je terug naar dat kleine meisje, dat zich het liefste onzichtbaar waande en erg onzeker was over zichzelf. Ze kon zich heel eenzaam voelen, ondanks dat ze omringd was met heel veel lieve mensen die veel om haar gaven.
Die oude onzekerheden, niet helpende gedachten, de vaste denkpatronen, de tranen om het kleine meisje; alles heeft er het afgelopen jaar mogen zijn.
Door het écht te doorleven, het een plekje te geven en met dankbaarheid terug te kijken, kun jij nu zelf de kindercoach zijn die je zelf zó nodig had. Die ouders kan helpen om de rust en het plezier in het ouderschap weer te laten ervaren, zodat hun kind weer echt kind kan en mag zijn.

Liefs,